IanBailey
 
Notifications
Clear all
IanBailey
IanBailey
Group: Registered
Joined: June 26, 2022
Lurker

About Me

Hvordan løsne et håndtak på kjøkkenkranen som sitter fast

kjøkken
Hvis du sliter med å få kranen til å slå av og ønsker å fikse den selv, vil denne artikkelen gi deg noen tips om hvordan du får håndtaket ut av et tett avløp. Først må du finne årsaken til at kranhåndtaket ditt sitter fast. Bestem deretter hvordan du fjerner den på en sikker måte. Mineraloppbygging, tid og rust kan alle bidra til at kranhåndtaket sitter fast. For å unngå skade på kranens deler, bruk en forsiktig tilnærming og et sterkt grep.

Kjøkken interiørdesign

Bruk en stålbørste

Eldre kranhåndtak er vanligvis korrodert og har avleiringer kalt kalk og avleiring. Disse forekomstene har forskjellige farger og er sannsynligvis forårsaket av hardt vann eller andre mineraler. For å fjerne dem kan du bruke en stålbørste for å børste ut ventilen. Når ventilen er ren, fjern den øverste skruen og påfør penetrerende olje. Sørg for å bruke en smal dyse og la oljen sitte i noen minutter. Ta deretter tak i håndtaket med en tørr klut og bruk en hammer til å vri den forsiktig.

Kjøkken interiør

Bruk WD-40

WD-40 er også en god løsning for kjøkkenkran bynivito som sitter fast. Det fungerer for å løsne stammen og patronen. Sørg for å bruke en kanallås for å gjøre dette også. Vær forsiktig så du ikke treffer ventilstammen når du bruker en hammer for å løsne en kran. Du kan også bruke en skiftenøkkel for å snu kranen, men husk å bruke et fast grep for å unngå skader.

<div class="wpf-label">Social Networks</div>
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: