How to on Moving a ...
 
Notifications

How to on Moving a Thread  

  RSS

coachgregory
(@coachgregory)
Platinum
Joined: 10 years ago
Posts: 2892
April 23, 2013 7:15 am  

Mike,

I am trying to move the 63 threads in my forum into the 63 section...  I don't see a drop down or a method on the MOVE PAGE to choose WHERE TO MOVE the THREAD.  I did a MOVE of the 63 DEFENSE BACK 5 and it moved it to the WELCOME TO DUMCOACH thread.  Can you walk me through this? I am searching for a help menu on the subject and I don't see one?

Jack

Exsisto Fortis, Exsisto Validus


Quote
mahonz
(@mahonz)
Kryptonite
Joined: 10 years ago
Posts: 22847
April 23, 2013 7:18 am  

Jack

At the bottom of every thread Page you will see tabs. The first one is Move. If you click on that a window opens. At the top is a pull down with ever section listed as the target section for your move.

Then you have options to post up a move notice or rename the thread.

The default to move a thread is the Welcome Section....I will move it back for you.

What is beautiful, lives forever.


ReplyQuote
coachgregory
(@coachgregory)
Platinum
Joined: 10 years ago
Posts: 2892
April 23, 2013 7:32 am  

Jack

At the bottom of every thread Page you will see tabs. The first one is Move. If you click on that a window opens. At the top is a pull down with ever section listed as the target section for your move.

Then you have options to post up a move notice or rename the thread.

The default to move a thread is the Welcome Section....I will move it back for you.

Right now I don't see a window at the top of my MOVE PAGE.... I just see a sliding bar that doesn't do anything.  Then a two radial boxe for options to post up a move notice and rename the thread and a dialog box for leaving a message.

Exsisto Fortis, Exsisto Validus


ReplyQuote
mahonz
(@mahonz)
Kryptonite
Joined: 10 years ago
Posts: 22847
April 23, 2013 8:11 am  

Right now I don't see a window at the top of my MOVE PAGE.... I just see a sliding bar that doesn't do anything.  Then a two radial boxe for options to post up a move notice and rename the thread and a dialog box for leaving a message.

Jack

Slide the bar over slightly....you viewer is blocking the pull down button.

What is beautiful, lives forever.


ReplyQuote
coachgregory
(@coachgregory)
Platinum
Joined: 10 years ago
Posts: 2892
April 23, 2013 9:01 am  

Jack

Slide the bar over slightly....you viewer is blocking the pull down button.

That is not the problem...I don't have a drop down menu:

Jack

Exsisto Fortis, Exsisto Validus


ReplyQuote
coachesturf
(@coachesturf)
Copper
Joined: 4 years ago
Posts: 35
April 23, 2013 9:21 am  

Jack

On the Test Account here.

I made this Test Account the Mod of this Section and I have all functions and windows show up?

For some reason your functions are not showing your Target Window?

I will email Chris....I am confused.

Mike


ReplyQuote
mahonz
(@mahonz)
Kryptonite
Joined: 10 years ago
Posts: 22847
April 23, 2013 9:26 am  

Jack

I emailed Chris.

All Mod Permissions are set to allow you full control over moving Threads or Posts so I am not sure why you cant see the Target Window?

I can....on two different accounts. Hopefully Chris can help.....stay tuned.

What is beautiful, lives forever.


ReplyQuote
coachgregory
(@coachgregory)
Platinum
Joined: 10 years ago
Posts: 2892
April 23, 2013 9:28 am  

Jack

I emailed Chris.

All Mod Permissions are set to allow you full control over moving Threads or Posts so I am not sure why you cant see the Target Window?

I can....on two different accounts. Hopefully Chris can help.....stay tuned.

Thanks!
Jack

Exsisto Fortis, Exsisto Validus


ReplyQuote
Mosley the Cat
(@mosleythecat)
Silver Admin
Joined: 151 years ago
Posts: 870
Maryland
April 23, 2013 9:43 am  

The Dropdown control is there, but you can't see it for some reason. I can see some of the control on mine, but have to scroll over to the right to change it. I'll look into it.

What browser and system (PC/Mac)are you using? I have my issue in Chrome and Safari, but it's perfect in Firefox.

Don't cross my path.


ReplyQuote
coachgregory
(@coachgregory)
Platinum
Joined: 10 years ago
Posts: 2892
April 23, 2013 10:01 am  

The Dropdown control is there, but you can't see it for some reason. I can see some of the control on mine, but have to scroll over to the right to change it. I'll look into it.

What browser and system (PC/Mac)are you using? I have my issue in Chrome and Safari, but it's perfect in Firefox.

HP ELITEBOOK 8460p / Windows 7/ IE8

Exsisto Fortis, Exsisto Validus


ReplyQuote
Mosley the Cat
(@mosleythecat)
Silver Admin
Joined: 151 years ago
Posts: 870
Maryland
April 23, 2013 10:25 am  

Do you have access to another browser, preferably Firefox? It should solve any issues like this. Unfortunately, I cannot see what it looks like in IE.  Pain in the ass, I know. Once we get the site moved, I can fix things like this. I just don't have access to those files.

Don't cross my path.


ReplyQuote
coachgregory
(@coachgregory)
Platinum
Joined: 10 years ago
Posts: 2892
April 23, 2013 10:56 am  

Do you have access to another browser, preferably Firefox? It should solve any issues like this. Unfortunately, I cannot see what it looks like in IE.  Pain in the ass, I know. Once we get the site moved, I can fix things like this. I just don't have access to those files.

Firefox resolved it.  I pulled it up and I can see it.

Something I noticed is that 63 DEFENSE shows up under COX SYSTEMS in the dropped down and EAGLE doesn't show up at all...

Under GREGORY is see Gregory Double Wing.

EAGLE and the DOUBLE WING SYMPOSIUM don't show up.

On a side note the DWS really needs to go under JJ as he is now running the DWS.

Thanks Chris!
Jack

Exsisto Fortis, Exsisto Validus


ReplyQuote
Mosley the Cat
(@mosleythecat)
Silver Admin
Joined: 151 years ago
Posts: 870
Maryland
April 23, 2013 12:45 pm  

Firefox resolved it.  I pulled it up and I can see it.

Something I noticed is that 63 DEFENSE shows up under COX SYSTEMS in the dropped down and EAGLE doesn't show up at all...

Under GREGORY is see Gregory Double Wing.

EAGLE and the DOUBLE WING SYMPOSIUM don't show up.

On a side note the DWS really needs to go under JJ as he is now running the DWS.

Thanks Chris!
Jack

I'll let Mike handle that one.  Get on it, Mike!

Don't cross my path.


ReplyQuote
mahonz
(@mahonz)
Kryptonite
Joined: 10 years ago
Posts: 22847
April 23, 2013 12:46 pm  

I'll let Mike handle that one.  Get on it, Mike!

Already done Chief....I know my roll....Gofer.  🙂

What is beautiful, lives forever.


ReplyQuote
Share: